مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام، بنده مدت سه سال با مادر شوهرم که در دو طبقه مجزا که فقط درب خروجی و حیاط مشترک دارد زندگی میکردم، دخالت ها و آزار مادرشوهرم که تنها زندگی میکند، را نمیتوانم تحمل کنم، مشکلاتی به همین خاطر در زندگی من به وجود آمد و شوهرم مرا از خانه بیرون کرد، ولی الان در دادگاه تمکین این ادعا را رد میکند، دوباره همان خانه را به دادگاه معرفی کرد و دادگاه من را محکوم به تمکین کرده و بهم مهلت اعتراض داده
سوال من شما این است که چگونه با چه دلایلی میتوانم از دادگاه بخام که نمیتونم در ان خانه زندگی کنم و شوهرم باید خانه مستقل تهیه کند، ایا فقط درخواست خانه مستقل چاره است

اگر دوباره خانه مادر شوهرم را خانه مستقل عنوان کرد چه؟

لطفا راهنماییم کنید، نمیخام طلاق بگیرم بچه کوچیک دارم، فقط قصدم خونه جدا از مادر شوهرمه، ممنون که جواب میدین

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در اعتراض به حکم تمام مواردی که باعث ازار و اذیت شما میشه رو عنوان کنید و حتما حداقل دو شاهد (مثلا همسایه ها)رو معرفی کنید

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

سلام و درود
از دادگاه بخواید منزل کارشناسی بشه و باید منزل مستقل داشته باشن

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

شما می توانید با دادن دادخواست الزام به تهیه مسکن به طرفیت شوهر (دادخواست الزام به تهیه مسکن) از دادگاه تقاضای الزام خوانده به تهیه مسکن مستقل کنید و زوج موظف خواهد بود که منزلی در شان شما که تشخیص آن با دادگاه خانواده رسیدگی کننده است تهیه کند. خواه خریداری کرده یا رهن و اجاره نماید. البته الزامی به آنها هم نیست. به عنوان مثال زوج می تواند مستنداتی به دادگاه ارائه نماید که منزل مورد نظر توسط شخصی مثل پدر در اختیار او جهت زندگی مشترک قرار گرفته است.
در بحث دادخواست الزام به تمکین زوجه که توسط زوج (شوهر) تقدیم دادگاه میشود، که زوج می بایستی مقدمات تمکین مثل تهیه مسکن و (اثاث منزل) را تهیه کند. رویه عملی دادگاه های خانواده سراسر کشور چنین است که در مرحله رسیدگی یا اجرای حکم بوسیله مددکاری، کلانتری و غیره دستور بازدید از مسکن تهیه شده توسط زوج را صادر می شود.به هر حال چه اینکه زن دادخواست تهیه مسکن مستقل بدهد یا شوهر دادخواست الزام به تمکین زوجه بدهد در هردو فرض شوهر مکلف به تهیه مسکن متناسب با شان زوج است.