مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اسناد

سلام. پدر اینجانب سرقفلی سه باب مغازه تجاری را با اجازه مالک در سال 70 خریداری مینماید در سال 1390 مالکیت مغازه ها را از مالک خریداری می نماید و از مالک میخواهد که وکالت سند را به نام مادرم تفویض نماید. مادرم با وکالت نامه ای که به نام او می شود سند تک برگی مغازه را به نام خودش دریافت نموده است و در سند عرصه و اعیان ذکر شده است. حال که پدر فوت شده اند مادر اقدام به اجاره دادن مغازه ها نموده است. در صورتی که مادرم تنها مالک مغازه ها می باشد و سرقفلی و منافع املاک متعلق به ورثه می باشد. چون هیچ مبایعه نامه ای پدرم در خصوص انتقال سرقفلی به مادرم امضا نکرده است.
آیا این اقدام مادرم جرم است؟ جهت احقاق حق از چه طریق میبایست اقدام کرد؟ با توجه به این که کلیه مدارک نزد مادرم است چگونه اسناد رو باید استرداد نمود؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام جهت بررسی دقیقتر موضوع و مدارک به واتساپ بنده شماره 09393050039 پیام بدهید تا پس از واریز هزینه مشاوره، راهکار قانونی به شما ارائه شود ضمنا از قسمت مشاوره تلفنی سایت نیز میتوانید اقدام نمائید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری