مشاوره حقوقی رایگان - نقض حکم محکومیت صادر شد

با سلام. بنده در دادگاه بدوی حکم بطلان قرارداد رسمی تنظیمی در دفترخانه 597 تهران رو گرفتم و سند مالکیت رو که به دوستم صوری انتقال داده بودم رو ابطال کردم. دوست من خواسته تقابل و خلع ید داده بود که طبق ماده 1257 قانون مدنی حکم بطلان تقابل صادر شد که تجدید نظر خواهی کرد و در سامانه روند رسیدگی نگاه کردم دیدم زمان وقت نظارت که دیروز بود نوشته نسبت به دعوی آقای ... به طرفیت ... مبنی بر خلع ید طی شماره ... مورخ 2/30 رای مورد اعتراض نقض حکم محکومیت صادر شد. البته به من ابلاغ نشد بلکه در روند رسیدگی پرونده در سامانه زده است. مفهومش آن چیست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مهدی عبدی

جناب آقای مهدی عبدی :

سلام. باید صبر کنید تا رای از طریق سامانه ثنا به طرفین ابلاغ شود.