مشاوره حقوقی رایگان - چک و تقابل

با عرض سلام بنده یه چک دادم به یه بنده خدا پولش کامل دادم دوتا شاهد دارم که پول بهش دادم از دادن چک خودداری میکردو درخواست سود پول می داد منم مجبور شدم رفتم شکایت کردم دو جلسه رفتیم دادگاه بعد از دو جلسه این آقا رفته تقابل زده. خواستم ببینم دادگاه با توجه به شواهد و مدارک من چه حکمی صادر می کنه آیا باتوجه به شواهد که گفته شود می خواهم رای به نفع کنه یا ضرره من مبلغ چکم 3500هست

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معلوم نکرده اید دادخواست تقابل وی به چه خواسته ای بوده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نفرمودید که دادخواست متقابل طرف مقابل ، چه بوده است
اگر شما مبلغ چک را پرداخت کرده باشید باید فیش واریز وجه به حساب ایشان ، را به دادگاه ارائه بدهید و باید اثبات نمایید که وجه چک را پرداخت کرده اید و

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام عنوان دعوا در خصوص نحوه دفاع خلی مهم است در هرحال با شهادت شهود میتونید این امر را اثبات نمایدد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل پیش بینی نیست لازم است بررسی دقیقتر بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست تقابل چه بوده است به هر صورت بسته به تاریخ سررسید چک خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه می باشد و نسبت به اصل چک پرینت واریز به حساب و شهود خود را ارایه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دادخواست تقابل با چه خواسته ای؟نظر قاضی با توجه بررسی مداک ومستندات صادر می گرددقابل پیش بینی نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شما چک ایشان را پرداخت نموده اید باید فیش های واریزی و شهودی که دارید ادعای خود را ثابت نمایید در مورد دعوای تقابل به طور واضح صحبت ننموده اید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید