مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی متقابل

سلام
روزبخیر
برای پرونده ای دادگاه حقوقی رای صادر و خوانده که با دعوای تقابل خواهان هم بوده است در مهلت قانونی به مفاد دادنامه اعتراض ننموده است و بنا به خواسته خواهان دعوای اصلی تجدید نظر خواهی انجام و رای قطعی صادر گردیده است.
آیا خوانده دعوای اصلی یا همان خواهان دعوای تقابل می تواند با ارائه دادخواست مجدد در همان شعبه بدوی به بهانه خواسته اصلاح رای مجددا خواسته قبلی خود را با ادبیات و جمله بندی های متفاوت از دادخواست تقابل سابق مطالبه نماید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم قطعی شده است دیگر دعوای تقابل معنا ندارد باید به صورت مستقل دعوی جدید مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر بعد از صدور حکم قطعی ، پرونده اعتبار امر مختومه دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر بعد از صدور حکم قطعی پرونده اعتبار امر مختومه دارد و نمی توان دوباره به همان عنوان طرح دعوا نمود مگر به عنوان دعوای متفاوت و جدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طرح دادخواست جدید نمایید