مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن شاسی خودرو

با سلام. ماشین را که خودم دست دوم خریداری کردم الان فروختم و بعد روزی که برای بازدید اومدند گفتم اگر میخواهید ببرید کارشناسی ولی گفتند پول خودرو رو به جز 3 میلیون میدهیم و ماشین را میبریم. بعد 15 روز برای تعویض پلاک می آییم. با این که قرارداد دستی نوشتیم و شاهدین امضا و اثر انگشت زدند که ماشین رویت شده تحویل داده شده و حق فسخ 10 میلیون برای طرفین مشخص کردیم. فردای اون روز گفتند شاسی و کاپوت تعویضی هست. من هم به عنوان فروشنده جا خوردم که یا دروغ میگویند یا از مالک اولی رودست خوردم. حال گفتند شکایت میکنند میخواهم بدونم با این که امضا کردند که مورد توجه و رویت بوده و تحویل گرفتند و حق فسخ تعیین کردیم و 15 روز زمان دارند باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

استفاده از حق فسخ و پرداخت ضرر در صورتی است که تدلیسی در معامله نباشد.اگر ادعای تدلیس کنند بدون پرداخت ضرر میتوانند معامله را ابطال کنند.اما شما هم میتوانید همین بطلان را علیه مالک قبلی مطرح کنید