مشاوره حقوقی رایگان - کف صندوق و شاسی جلو تعویض

سلام ببخشید من چند وقت پیش یه پژو 405خریدم که یک شاسی جلو با کف صندوق تعویض هست تعویض پلاک شد الان می خوام بفروشم اگه تعویض پلاک نشد میتونم تو سند قید کنم یا باید اتاق تعویض بشه درزم ماشین موتورش تعویض قانونی شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تعویض پلاک کنید اگر مشکلی نداشت در سند قید کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مبایعه نامه همه حقایق را بنویسید مسئولیتی متوجه شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت عدم تعویض پلاک با طی مراحل قانونی و پرداخت جریمه های مقرر بعد از قید در سند خودرو تعویض پلاک می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار چالش نشوید...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در خصوص قراردادی که فی ما بین شما و خریدار در قالب قولنامه قرار است که تنظیم شود اگر موارد فوق را به صراحت اعلام بفرمائید از این باب هیچ مشکل حقوقی در آینده گریبان گیر شما نخواهد بود. اما از باب تعویض پلاک بایستی اشاره شود که بهتر است برای دریافت پاسخی متقن و دقیق از یکی از مراکز تعویض پلاک به صورت حضوری پیگیری بفرمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات راهنمایی ورانندگی ملاک عمل است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اخذ گواهینامه می‌بایست هجده سال تمام شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرارداد باید توسط وکیل تنظیم شود بله همچنین شرایطی را میتوان گنجاند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اینکه بعدا مشکل ایحاد نشود شما باید تمام معایب خودرو را در مبایعه‌نامه ذکر نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هر اقدامی می کنید در مبایعه نامه فروش �د شود عدم قید هریک از آن‌ها بعداً برای شما دردسر می شود بگذارید خریدار باعلم به موارد فوق ماشین را خریداری کند اگر تعویض پلاک نشد می توانید با پرداخت جریمه های قانونی که راهور آن را تعیین میکند تعویض پلاک کنید