مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شاسی

سلام وقت بخیر ماشین مدل 88گرفتم فروشنده واسه کارشناس سیار زنگ زد اومد و گفت ماشین قوطی زیر رادیات جوشکاری دارد و بازسازی شده وازشون پرسیدم شاسی پلم هستش گفت بله الان میکانیکی آوردم میگن شاسی کلان تعویض شده آیا میتونم شکایت کنم لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است بستگی به مفاد قرارداد دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر در زمان خرید خودرو این موارد رو به شما نگفتن می تونید اقامه دعوی حقوقی کنید و اگر مطمئن هستید شاسی عوض شده چون طبق قانون تغییر ارکان خودرو باید با مجوز راهور باشه و اگر مجوزی نداشته باشن می تونید شکایت کیفری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل
در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو
مشخص گردد
و سپس برای فروشنده اظهارنامه
ارسال نمایید
و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ
بیع و استرداد ثمن معامله را به
علت خیار عیب و خیار تدلیس اقامه نمایید یا
یا دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید
با به جهت عیب خودرو دادخواست بدهید و خسارت خود را مطالبه کنید.