مشاوره حقوقی رایگان - تمکین و دخالت دیگران و ضرب شتم

باسلام پدر و برادر خانومم او را برده و دوماه است به خانه پدرش رفته خانواده اش با دخالت در زندگیمان مانع زندگی کردنمون شده و هرسال یکبار به دادگاه میرویم و اخر رضایت میدهیم برادرش یکبار امده دم در ما به فحاشی و درگیری که گذارش 110 موجوده بعد از ان میخاستم کوچ کنم امد کمک کرد وسایل را جمع کرد و پدرش زنگ زد گیر داد که وسایل را ببرن خانه شان که ممانعت کردم همسرم باوجود اینکه دوروز باهم بودیم کلید را برداشت و فرار کرد که دنبالش رفتم کلید گرفتم راه افتادم دستش را گرفت شیشه ماشین افتاد زخمی شد از من به جرم ضرب و جرح شاکی پدر و داییش امدن درمون و مرا زدند بعد گفتن یک هفته وسایل باشد پیش اینها بریم سرخانه زندگیمان که بعد زدن زیر حرفشان الان من هم میخاهم شکایت کنم چه شکایتی کنم منو همسرم همو دوست داریم قصد جدایی هم نداریم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی ،فحاشی و توهین مطرح کنید .
موفق باشید