مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدر زن و پشیمونی دختر بعد عقد

سلام. بنده یک سال عقد کردم بعد عقد خانومم با من اصلا نه حرف میزد میرفتمم دنبالش بریم بیرون میگفت چرا میای دنبالم امادگیشو ندارم. بعد این سرد بودناش باعث شد برم با باباش حرف بزنم ببینم چرا اینجوری میکنه رفتم صحبت کنم ماجرارو گفتم گفتم کمکم کنید باباش برگشت دخترم گوشیش دست من بوده من جوابتو میدادم بعدشم دو راه بیشتر نداری الان طلاق بدی نصف مهریه میرسه بعدا کامل میرسه چیزی نگفتم ناراحت بلند شدم اومدم خونه تا با ریش سفید برم ببینم مشکلشون چیه با ریش سفید رفتم خونشون باباش پیش بزرگترام دست روم بلند کرد و گفت تو اینجا زن نداری طرف مقابلت منم. منم مهریه دخترمو میخوام همه تو این کارن پول کنار گذاشتم وکیل بگیرم خرجش کنم تا قرون اخر مهریشو ازت بگیرم. منم یه بچه کارگرم موندم چکار کنم خواهشا کمکم کنید بدون مهریه تموم کنم شب و روزم یکی شده فقط سریع جواب بدین کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام متاسفانه فقط باید هرجوری هست باهاشون توافق کنی. چون پرونده بره دادگاه حداکثر میشه مهریه را قسط بندی کرد
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer