مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده و ادعای حیثیت

سلام من مردی 40 ساله هستم همسرم 10 روز هست که برای اولین بار بعد از 13 سال قهر کرده و به خانه خواهرش که مطلقه است و کارگاه تولیدی دارد رفته است و با او در این 10 روز هم کار میکند علی رغم اینکه قبلا هم که میخواست در تولیدی او کار کند من مخالفت میکردم الان همسر بنده سند خانه ای که با پول ارثیه پدرم خریده بودم و به نام او زده بودم با خود برده و مهریه و نفقه را نیز به اجرا گذاشته و خواهر و مادرش او را حمایت کامل میکنند و یادش میدهند و نمیگذارند به خانه برگردد دعوای ما هم بر سر شب نشینیهای زنانه همسرم بوده است ولی الان خواهر و مادرش برای اینکه مرا پیش اقوام محکوم کنند دروغ و تهمتهایی به من در میان اقوام میزنند میگویند من به همسرم شک دارم و او را به آزمایش برده ام و میگویم او با کسی در ارتباط است و یا اینکه به من اتهام اعتیاد زده اند لطفا مرا راهنمایی کنید که میتوانم به خاطر دخالتهای اشتباه خواهر همسرم یا مادرش شکایت کنم و همچنین از این دو به خاطر تهمت های دروغین ادعای حیثیت کنم و همچنین سند خانه را برگردانم چون بنده در این 10 روز کارگاهم آتش گرفت و همه چیزم از بین رفت و به پول خانه برای پرداخت بدهیم نیاز دارم البته این را هم میگویم که من همسرم را دوست دارم و میخواهم با او زندگی کنم با تشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایی. اگر توهینی به شما شده است بابت توهین شکواییه مطرح نمایید اما دخالت عنوان مجرمانه ندارد.