مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

باسلام .
سال گذشته به نیت فروش یک واحد آپارتمان به یکی از املاکهای منطقه مراجعه نمودم که متصدی انجا را مدتی بود عینی و روزمره گی میشناختم .
این شخص بعد از اینکه متوجه شد من فول تایم درگیر شغلم هستم و زیاد وقت آزاد ندارم .
اقدام به طرح کلاهبرداری از بنده نمود به این صورت که .
پیشنهاد خرید چکی ملکم را به بنده داد. و بعد از کلی چرب زبانی و اعتماد سازی ملکم را برای یکی از اقوامش که در ظاهر پادو املاک بود خرید.
و به اصطلاح در مبایعه نامه محکم کاری کرد و قید کرد که چنانچه هر کدام از چکها که بنام همان شخص پادو املاک بودند پاس نگردید بنده با ضرر زیان معین اقدام به فسخ کنم.
بعد از مدتی متوجه شدیم که ملک را به زیر قیمت نقدا فروخته و شخص پادو متواری شده و اون شخصی که گفتم متصدی و عامل اصلی معامله بود هیچ گونه مدرکی دال بر اینکه خود متصدی نقشی در این معامله داشته از خود باقی نگذاشته و املاک رو جمع کردن و جالبتر در اصل املاک بنام اون شخص به ظاهر پادو بوده که طرف معامله من بوده و تمام این اشخاص کارمندان املاک بودند.
حالا برای فسخ اقدام کردم که در دادگاه به مشکل خوردم
برای چک هم نمیتوانم اقدام کنم چون مدعی هستند که طرف خارج از کشور زندانه
و از عامل اصلی هم مدرکی بجز شاهدین معامله ندارم .
حالا سوالم اینه که با این شاهدین میتونم اقدامی برای محکوم کردن شخص شیاد کنم؟
چون اطلاعاتی به دست اوردم که پول من دست همین شخص شیاده اون شخص متوالی اصلا نیازی به پول من نداشته میلیاردها پول تو حسابش بوده .

امیدوارم منظورمو رسونده باشم .تورا بخدا کمکم کنید نمیدونم چکار کنم با دوتا نوزاد شیرخواره همسری بیمار کل زندگیم این بوده

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

میتونید حکم غیابی بگبرید و مبایعه نامه رو فسخ کنید