مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست سازماني

باسلام
بنده سال ٩٢ طی صورتجلسه ای پست سازمانی ام به رئيس گروه ارتقاء داده شد.٢ماه با تغيير مديريت دستگاه اجرائی پست بنده به كارشناس ساده تقليل داده شد. ضمن اينكه اينجانب كارمند رسمی قطعی اداره كل هستم. آيا می توانم از ديوان عدالت اداری تقاضای رسيدگی نمايم؟
ضمن اينكه پست رئيس گروهی بنده به فردی كه از سازمان ديگری و تازه يك ماه است به اداره ما مامور به خدمت شده است داده شده است.
و بنده هيچگونه تخلف اداری نداشته ام.

پاسخ ها :

تنزل پست سازمانی تغییر پست سازمانی پیگیری تنزل پست سازمانی پست سازمانی دیوان عدالت اداری