مشاوره حقوقی رایگان - تصرف قسمتی از زمین توسط همسایه

برای گرفتن سند تک برگ برای زمینی مشتمل بر یک باب خانه در یکی از شهرهای شمالی به اداره ثبت متطقه مراجعه و چون سند مالکییت ما قدیمی منگوله دار و فاقد مساحت و دارای حدودات بود به همراه نقشه بردار و نماینده اداره ثبت به محل زمین رفتیم و پس از نقشه برداری از زمین و انطباق آن با زمینهای مجاور متوجه شدیم قسمتی از زمین توسط همسایه تصرف گردیده و در قسمت تصرفی دارای مستحدثات میباشد، حالیه جهت رفع تصرف و دریافت سند تک برگ چیکار باید بکنم
با تشکر از شما

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

علیه ماصرف دادخواست اثبات مالکیت خلع ید و قلع و قم مطرح کنید