مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام پدر من نه ماه فوت شده و من در محضری وکالت بلاعزل به مادرم دادم ضمن خارج عقد سلب شده از من و داخل اون متن نوشته هرچی از اموال پدری به من برسه واگذار بشه به مادرم و هنوزم اموالی تقسیم نشده و چندخانه پدرم به مزایده گذاشته شده چکاری کنم که این وکالت را یا اموالم را پس بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما حق عزل وکیل را سلب کرده اید و لکن خودتان می توانید کاری را که به وکیل واگذار کرده اید انجام دهید در این صورت وکالت موضوعا منتفی می شود