مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام
من یک وکالت فروش به یکی از فامیلا دادم ایشون رفتن سند زدن به نام خودشون و قرار بوده ملک رو بفروشن پولشو بدن ولی ایشون سند به نام خودشون زدن و پولی من دریافت نکردم چطوری میتونم شکایت کنم برای پولش و چه مراحلی رو باید برم؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اگر در سند وکالت قید شده باشد انتقال به نام خود کارتون سخت میشه

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام باید وکالتنامه مطالعه شود

برکاتی        سیده الهام

برکاتی سیده الهام :

با توجه به اطلاعات حال حاضر که در اختیار گذاشتید میتوانید برای مطالبه قیمت معامله مراجعه کنید . ولی معمولا این وکالت نامه ها در عرف پس از گرفتن وجه زده میشود و در عرف به منزله فروش ملک به همراه مبایعه نامه میباشد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اول بایدبرگ وکالتنامه بررسی شود
دوم باید دعوای حساب ایام وکالتش رامطرح کنیدکه بباید وبگوید چکارکرده وچه اقداماتی کرده است