مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من سال 81 عقد کردم در موقع عقد همسرم شروط ضمن عقد رو امضاء نکردن
در این چند سال زندگی خیلی منو اذیت و ازار دادن و چندین بار با من درگیر شدن تا جایی که دست و دوتا از دنده هام شکست ولی من شکایتی از ایشون نکردم
حالا سوالم اینه الان اگه برای خودم خونه اجاره کنم و ایشونو ترک کنم میتونم در خواست طلاق بدم البته مهریم هم زیاد نیست تکلیف پسرهام که 18 و11 ساله هستند چی میشه درخواست اجرت المثل دوران زندگی میتونم بدم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه بدون اثبات دلیل موجه ،منزل مشترک را ترک کنید ،محکوم به عدم تمکین خواهید شد و نفقه شامل حال شما نخواهد شد و به استناد عدم پرداخت نفقه نیز نمیتوانید درخواست طلاق کنید .
بهتر است که ابتدا شکایت کنید و ایراد ضرب و جرح عمدی را اثبات کنید و سپس با احراز عدم امنیت جانی ،منزل را ترک کنید .
فرزند 18 ساله حضانت ندارد و خودش انتخاب میکند که با چه کسی زندگی کند اما حضانت فرزند 11 ساله با پدرش است .
موفق باشید

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

1-شما می تونید منزل جداگانه داشته باشید،ولی امر ممکن باعث بشه به شما نفقه تعلق نگیره و ایشون بر علیه شما می تونه دادخواست الزام به تمکین بده
2-شما می تونید درخواست طلاق بدید به شرط اینکه ثابت کنید زندگی با ایشون منجر به عسر حرج شما میشه(مثلا دست بزن دارن-به مواد اعتیاد شدید دارن-هزینه زندگی رو پرداخت نمی کنند-و غیره....)
3-حضانت دختر و پسر بعد از 7 سالگی با پدره یعنی شوهر شما،مگر اینکه ثابت کنید زندگی فرزندان مشترک با ایشان به مصلحت نیست(به دلایلی که برای شما مثال زدم)
4-امکان دادخواست برای مطالبه اجرت المثل ایام زندگی برای شما هست