مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از حواله بانکی

با سلام و احترام
من حدود 4 روز پیش یک ساعتی را به میلغ 9 میلیون تومان فروختم، شخص مذکور یک حواله بانکی به من داده است. بعد از مراجعه به بانک، به من گفتند داخل آن پول نیست. حال من میخواهم شکایت بکنم، چیکار باید بکنم، باید به شورایس حل اختلاف خوانده مراجعه کنم و طرح دعوی بکنم؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . شما باید از طریق دفتر خدمات قضائی دادخواست مطالبه وجه حواله را ثبت کنید و اگر از ایشان اموالی سراغ دارید در ضمن دادخواست تقاضای صدور قرار تامین بکنید و در ضمن آن با واریز 10% موقت به صندوق دادگستری تقاضای اجرای قرار پیش از ابلاغ بکنید .