مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساختمان

باسلام
بنده سال 92 زمینی چهار دیواری دارای ساختمان خریدم که خود شهرداری پایانکار صادر کرده است و بنده در ان جا تعمیرگاه احداث کرده ام با پروانه کسب برای تفکیک کردن ان به شهرداری مراجعه کردم و شهرداری حکم به تخریب ان داده است. در حالی که من فقط سقف اصلی رو برداشته و کاذب کردم و چیزی اضافه نکردم. زمانی که ما ان جا را خریدیم شهرداری خود پایان کار صادر کرده است در حال حاضر می توانند تخریب کند؟اگر مشکلی بود چرا همان موقع به ما نگفتن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما در کمیسیون شهرداری بررسی می شود و با شرایطی خاص امکان تخریب وجود ندارد