مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حد و حدود کفالت و دخالت در اموال پدر

با سلام بنده 35 سال سن دارم دختر هستم، مجرد و کارمند هستم . در سال 90 الزام به کفالت پدرم به علت کهولت سن و عدم توانایی امرار معاش از سوی ایشان باعث شد دادگاه رای به کفالت بنده را صادر نماید. سوال بنده اینست الان بعد از گذشت این سالها متوجه شدم برادرم به تازگی پدرم را به محضر برده و نیمی از اموال ایشان را به نام خود کرده است آیا با توجه به نامه کفالتی که بنده قبل از اقدام ایشان داشتم امکان اینکه شکایت کنم تا آن نامه محضر را ابطال کنم وجود دارد ؟ و یا اصلا در حیطه اختیارات بنده که کفیل ایشان می باشم نیست ، ممنون میشوم سوال بنده را پاسخ دهید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پس از 20 روز قطعی میشود ولی مجدد میتواند دادخواست بدهد