مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اخذ وجه الکفاله از کارمندان دولت

باسلام حدود یکسال پیش کفالت فردی که مبلغ 200میلیون تومان چک برگشتی داشت با فیش حقوقی نمودم، متهم درخواست اعسار داد و دادگاه حکم بر مبلغ 70 میلیون نقدیو مابقی مبلغ چک ماهانه4میلیون پرداخت کنه، متهم مبلغ را پرداخت نکرد و متواری شد وحساب حقوقیم توقیف شدو من هم بهش دسترسی نداشتم که تحویلش بدم. یکماه بعداز مهلت30روزه دادگاه به خاطر پرونده دیگری دستگیر و توسط همون شعبه
زندانی شد،از دادگاه درخواست رفع توقیف حساب حقوقیم را نمودم اما دادگاه موافقت نکرد والان 5ماهه حقوقم توقیف شده و5فروردین امسال دادگاه کل حقوق این 5ماه که 42میلیون بود یکجا از حسابم برداشت کردن‌، سوالم اینه آیا این اقدام دادگاه قانونیه ومیتونه کل حقوقم را برداشت کنه، و اینکه من چه اقدامی باید در این خصوص انجام بدم، وضمنا آیا کفالت من فقط بابت ٧0میلیون پیش قسطه یابقیه مبلغ چک که130میلیون میشه و باید ماهی 4میلیون پرداخت بشه هم باید از حقوق من برداشت بشه در صورتی که متهم الان هم زندانی، ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کفالت شما نسبت به تمام مبلغ قرار کفالت میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم از حقوق شما باید کسر بشه.
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن قرار قبولی کفالت و متن کفالتنامه شما دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به اینکه در مهلت قانونی اقدام به معرفی محکوم نکردید دادگاه وجه الکفاله را ضبط نموده است.به میزان وجه الکفاله ای که ضامن شده اید از حقوق شما کسر می شود .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما نسبت به تمام مبلغ کفالت ضمانت دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر متهم معرفی شود و یا قرار تامینی را تبدیل به مورد دیگری کنید ، حسابتان باز میشود . حتما در مراحل کار از مشاوره برخورد باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باز برام مستحضر باشید به مقداری که ضامن شده اید کسر می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز است که تمام اسناد و مستندات مربوطه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی و در خور تقدیم شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد