مشاوره حقوقی رایگان - عدم واگذاری بعد از برگزاری مزایده

بعد از برگزاری مزایده برای فروش زمین تعاونی مسکن موسسه میتوان زمین را واگذار نکرد، چون ما اجازه از اداره تعاون برای فروش گرفته ایم، کارشناس دادگستری قیمت را مشخص کرده، آگهی در روزنامه کثیر الانتشار برای اطلاع رسانی و روز مزایده زده شده، و یک شرکت هم برنده مزایده شده، با این شرایط میشه از واگذاری زمین امتناع کرد و گفت منصرف شدم.
البته الان در مرحله بعد از کارشناس هستیم فقط میخواستم اگه این اتفاق ها بیفته میشه زمین رو واگذار نکرد و گفت نیت فقط درآوردن قیمت زمین بوده ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

سلام بله در شرایط خاص امکان داره و باید از استرداد دادخواست و یا عدم اجرای حکم اقدام بشه اما حتما با وکیل دادگستری حضورا مشاوره داشته باشید