مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق

با سلام ما یک ملک مشاع داریم که من شخص حقیقی و طرف دیگر شخص حقوقی(بانک)هست که واحد رو اجاره داده و من چند وقتی هست تذکر دادم که ملک رو تخلیه کنه بعد از تذکرات متعدد من اقدام به قطع کنتور برق کردم میخوام بدونم جرم قطع برق چیه کنتور هم به نام خود ما هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند مشاعه باید دادخواست تخلیه بدید و قطع برق جریمه دارد هرچند مالک باشید