مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با عرض سلام و خسته نباشید پدرم ده سال پیش فوت کرده جد پدری من دو دانگ از یکی از واحدهای مسکونی منزل خود را طی رو نوشت و وصیت نامه و مبایعه نامه دفتری به من داده اما الان دو سال از فوت پدر بزرگ میگذره اما وراث حاضر نیستن که حق قانونی من را بدهند میخواستم بدونم میتونم وکیل بگیرم بعد از اتمام کار و رفتن حق و سهمم حق الوکاله رو پرداخت کنم؟!!!

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه مبایعه نامه محضری دارید بهتر است از طریق دادگاه برای الزام به تنظیم سند اقدام بفرمایید. در مورد حق الوکاله هم بستگی به وکیلی دارد که حضرتعالی انتخاب می فرمایید. به هر حال پرداخت هزینه های دارسی که در ابتدای کار باید به حساب دادگستری ریخته شود به عهده خودتان است. بهتر است با وکلای دادراه جهت انجام این مورد مشورت بفرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
وکیل هزینه اقدامات خویش را قانوناً در ابتدا خواهد گرفت
اما اگر سند و یا هبه نامه و یا صلح نامه ای در میان باشد شما به حق خود می رسید در غیر اینصورت تنها باید ورثه تراضی نمایند.