مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. حکم جلب شوهرم رو بابت 27 سکه گرفتم. چون قبلا هزینه اعسار رو پرداخت نکرده بود جلب او را دادند. ایشون بدون اجازه دادگاه ازدواج مجدد کرده و سند گذاشته و اعسار داده است. حساب های بانکی او هم مسدود است. اموال او هم به نام خودش نیست. آیا میتونم به خاطر ازدواج مجدد او اعسار او را رد کنم؟ این موضوع هم هست که 6 ماه نفقه هم محکوم شده پرداخت کند و هنوز پرداخت نکرده است.
الان 6 سال هست من رو فقط دنبال خودش میکشوند و خسته شدم از بس دادگاه رفتم. کمکم کنید. اون که دارد زندگی اش رو میکند و من عذاب میکشم و حس سربار بودن خیلی عذاب آور هست.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام در جلسه ی اعسار به این نکته اشاره کنید اما معمولا اعسار از پرداخت مهریه پذیرفته می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با استناد به پرونده نفقه دادخواست طلاق یک طرفم بدهید و اگر ازدواج مجدد کرده در دادگاه اعلام کنید که ازدواج کرده است.
در پرونده نفقه اول اجرائیه بگیرید به. دادخواست طلاق بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعسار ارتباطی با ازدواج مجدد ندارد
می توانید به دلیل محقق شدن شروط ضمن عقد و عسر و حرج جدا شوید