مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در محل خدمت

با سلام. من سرباز راهنمایی رانندگی هستم و درحین گشت با موتور سازمان بر اثر عدم توانایی در کنترل راننده واژگون شدیم و رباط و مینیسک پای من که ترک نشین بودم پاره شد و عمل جراحی انجام دادم ایا به بنده جانبازی تعلق میگیرد؟ در صورتی که تعلق میگیرد چه سازمانی باید پیگیری شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در فرض سوال شمادو موضوع بر حادثه مترتب است 1 - موضوع مطالبه دیه از مقصر حادثه 2 - موضوع نقص وارد شده به اعضای بدن که در حین ماموریت حادث شده که با ارائه نظریه پزشکی قانونی وتعیین میزان صدماتی که بهبود نیافته باشد با مراجعه به بنیاد جانبازان و پیگیری نمائید که البته می بایست در کمیسیون مخصوص طرح ومورد بررسی قرار گیرد ودر صورتی که نسبت به اظهار نظر کمیسیون اعتراضی داشتید به مرجع بالاتر ودر نهایت از طریق دیوان عدالت اداری احقاق حق نمائید