مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون پزشکی استخدام

با سلام. از کمیسیون پزشکی مستقر در بیمارستان ... زاهدان اعتراض دارم. برای چشم های من فقط دید یک کم کوررنگی، کم بود و من رو رد کردند. بقیه چیزها هیچ مشکلی نداشتم بچه های دیگر لیزر کردند و قبول شدند. به من گیر دادند من هم لیزر میکنم .چشم پزشکی رفتم لیزر کردم و چشم های من عالی شده است. کجا باید بروم و اعتراض بزنم که چشم های من رو مجدد معاینه کنند؟ یا علی مدد

پاسخ ها :

معاینه چشم پزشکی برای استخدام اعتراض به کمیسیون پزشکی استخدام استخدام