مشاوره حقوقی رایگان - معاینات چشم برای استخدام در بانک و مراکز دولتی

سلام
ببخشید من چشمم یکیش 4 و یکیش 5 و نیم هستش و گوشه مردمک هر دو چشمم یک سفیدی دارم به نظرتون پزشک معتمد بانکی مثل پاسارگاد منو رد میکنن؟؟ یا معاینات پزشکی دیگر جاها مثل دستگاه اجرایی
ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگرانم یا مثلا میشه بهشون بگم عمل میکنم و استخدامم کنن

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

همه موضوعات مطروحه بستگی به شرایط مصاحبه استخدام بانک دارد لطفا به بانک مربوطه مراجعه نمائید و شرایط را سوال کنید