مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشکی

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک جوان 22 ساله انقلابی. متاهل و داری یک دختر سه ساله میخواستم پرسم من در دفترچه استخدامی سپاه که در دستم است در مورد معاینه چشم. نوشته معاینه با عینک و بدون عینک یعنی با عینک رد نمیشم. لطفا جواب بدید باتشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

هرشغلی مواردخاص خودرا بایدداراباشد بایدببینیدمسئولیتی که میخواهیدقبول کنسد باضعیف بودن چشم منافاتی ند اشته باشد