مشاوره حقوقی رایگان - آیا حقوق مادربزرگ به فرزند دختر پسرشان که زودتر از پدر و مادر فوت شده تعلق میگیرد؟

باسلام. من دختری 35 ساله هستم که از ده ماهگی پدرم فوت شدن. در زمان فوت پدرم مادربزرگ و پدربزرگ پدری زنده بودند و پدر بزرگ قیم قهری بوده. مادربزرگم حقوق بازنشستگی داشته و بعد از فوت مستمری ایشان به پدر پدرم میرسد. آیا من میتوانم برای دریافت حقوق مادربزرگم اقدام کنم. پدرم بعلت سابقه کار کم مستمری و حقوق نداشتند و من فاقد شغل و همسر هستم.کجا باید مراجعه کنم

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام متاسفانه نخیر