مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

سلام من 18ماهه ازدواج کردیم به دلایلی درخواست حق طلاق از شوهرم را داشتم ایشون به بهای بخشیدن مهریه و نفقه و اجرت المثل و بخشیدن تمام حق و حقوق به من حق طلاق رو دادن منم یک اقرارنامه در محضر نوشتم و امضا کردم که همه چیز رو بخشیدم و ادعایی ندارم قبل طلاق شوهرم فوت شده الان من میتونم حقوق تامین اجتماعی شوهرم رو دریافت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام وکالت شوهر شما با فوت باطل می شود و شما همچنان همسر ایشان هستید بله میتوانید