مشاوره حقوقی رایگان - عدم دسترسی به اطلاعات هویتی شکایت شونده

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم

همسایه ما مواد مخدر مصرف میکرد. بعد از تذکر به ایشان و تهدید به شکایت، زمانهایی که بدلیل قطعی برق مجبور به باز گذاشتن دربها هستیم، فقط زغال روی پیکنیک میگذارد و کل منزل بوی دود میگیرد و ما هم سردرد میگیریم. همچنین نیمه های شب شروع به خواندن آواز میکند و دربهای واحد خود را با شدت بسیار زیاد میکوبد.

با صاحبخانه تماس گرفتم که کد ملی و نام مستاجر را بدهد که بتوانم شکایت قضایی کنم، میگوید قرارداد را بدون کد ملی منعقد کرده است. همچنین صاحبخانه مستاجر را ... خطاب میکند ولی در حین مکالمه مستاجر با دوستانش در خارج از ساختمان متوجه شدم که وی را با فامیلی دیگری صدا میزدند.

دو سوال اینجانب اینست که با توجه به نداشتن اطلاعات هویتی مستاجر،‌ چگونه بایستی ثبت شکایت کنم و اینکه تخلفی که قابل ثبت است تنها ایجاد مزاحمت میباشد یا موارد دیگری نیز شامل میشود؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام
طبق اظهارات می توان در قسمت معرفی مشتکی عنه ناشناس قید کرد اما در متن شکواییه موضوع را با قید آدرس دقیق وی توضیح داد