مشاوره حقوقی رایگان - متراژ

سلام وقت بخیر
من پایانکار برای دو واحد گرفتم الان جهت تفکیک نقشه بردار ثبت اومده جهت تهیه نقشه تفکیکی همه جا رو متر کرد و گفت متراژی که ما درمیاریم معمولا با پایانکار فرق جزیی میکنه و گفت هیچ مشکلی هم نیست...
میخواستم بدونم همه جا اینجوریه بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ملاک ابعاد وحدود بنا برای صدور سند نقشه وصورتجلسه تفکیکی است که توسط نقشه بردار وکارشناس رسمی اداره ثبت تهیه می گردد لذا تفاوت جزئی ممکن است درحین احداث بنا ویا هنگام متراژ واندازه گیری قبل ازاحداث حاصل گردد.