مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار ملک

سلام
سه طبقه سه واحدی از پدرم به ارث رسیده و فعلا دست مستاجرین است . یک برگ سند قطعی دارد که لیکن پایان کار ندارد و تفکیک ندارد. چند دست خرید و فروش شده تا به ما رسیده .
دادخواست با چه موضوعاتی علیه چه اشخاصی بدهم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پنل تنظیم دادخواست و لایحه سایت دادراه اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
سوال ابهام دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما موضوع خود را مشخص نکرده اید اگر قصد فروش دارید دادخواست فروش مال مشاع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مشخص نیست چه اقدامی مد نظر شماست

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام ابتدامشخص بفرمایید چه اقدام حقوقی رامیخواهید انجام دهید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام برای نوشتن دادخواست نیاز به بررسی جامع مدارک است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت اخذ پایان کار به شهرداری مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
با اخذ گواهی انحصار وراثت بعنوان وارث بطرفیت فروشنده ملک به مرحوم پدرتان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر منظورتان اخذ سهم الارث است باید دادخواست تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک مرحوم پدرتان تقدیم نماییدبه طرفیت تمامی وراث

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال مشخص نمی باشد
انحصار وراثت نموده سپس نسبت به تقسیم ترکه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند

و سپس دادخواست الزام به اخذ پایان کار و الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و
تمام ایادی قبلی اقامه نمایید
و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بموجب گواهی انحصار وراثت باید احدی از وراث بدوا درخواست افراز کنند و در غیر امکان افراز درخواست فروش

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر موعد اجاره پایان رسیده به استناد گواهی انحصار وراثت و به قائم‌مقامی از طرف پدر به طرفین مستاخرین دادخواست تخلیه فوری دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام با تنظیم دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به ایادی قبلی که متعاقب آن پایانکار نیز دریافت خواهد شد در دادگاه های عمومی حقوقی اقدام بفرمائید و السلام