مشاوره حقوقی رایگان - عدم سازش زوجه

سلام خسته نباشید من زوجه هستم. درخواست استرداد جهیزیه و مهریه کردم شکایت ترک انفاق هم همینطور همسرم شکایت تمکین کردن و من شرایطی گذاشتم که در صورت انجام اون شرایط برمیگردم اما داخل دادنامه تمکین نوشته شده من تمایل به برگشت و دلیل محکمی ندارم طی تشکیل این جلسات ما به مشاوره ی دادگاه مراجعه کردیم و در پاسخ به شعبه مربوطه نوشتن که زوج به ادامه زندگی و دادن تعهد راضی بوده و زوجه راضی نیستند. من دلیل محکم هم دارم شکایت ضرب و جرح کردم میخواستم بدونم آیا میتونم درصورتی که حاضر به برگشت نیستم درخواست تجدید نظر برای تمکین بدم؟
و با وجود اینکه راضی به ادامه زندگی نیستم مهریه بهم تعلق میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر سابقه زندگی زیر یک سقف دارید نمی توانید تمکین را مشروط کنید در این صورت برداشت عدم تمکین میشود وناشزه محسوب خواهید شد و فقط نفقه به شما تعلق نمی گیرد و لکن جهیزیه و مهریه حق شماست و می توانید با وجود عدم تمکین مطالبه کنید