مشاوره حقوقی رایگان - عدم سازش زوجه

سلام
همسر بنده بسیار ناسازگار است و بد دهان است و مدام جلوی بچه ها مرا تحقیر می کند و با خانواده ام هم مشکل دارد به آن ها نیز بد و بیراه می گوید و بچه هایم را نیز نمی گذارد به خانه پدربزرگ و مادربزرگ شان ببرم.به خاطر بچه ها تحمل کردم ولی سورفتار او باعث بدتر شدن اخلاق بچه ها شده و بچه ها مدام در استرس هستند.
در ضمن چندی است در اتاق بچه ها می خوابد و با من حرف نمی زند.
خانه ای را حدود 10 سال پیش با هم خریدیم و چون ایشان کارمند بانک هستند و قرار بود وام بگیرند خانه را به نام همسرم کردیم در حالی که کمی کمتر از نصف پول خانه را من دادم.
قصد طلاق ایشان را دارم ولی توان پرداخت مهریه و اجرت المثل و حق و حقوق او را ندارم.
اگر خودش اقرار کند که بخشی از پول خانه را من دادم، دادگاه به عنوان بخشی از مهریه حساب می کند.
در پایان باید عرض کنم که در زمان عقد مهریه را عندالاستطاعه شرط کردیم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اگر سکه باشد محسوب نمیشود توافقی جدا شوید بهتر است