مشاوره حقوقی رایگان - تکه گذاری و اتاق تعویض

سلام من تو تاریخ 1400/1/16 یه دستگاه ریو خریدم بقیمت 110 میلیون و تو قولنامه فقط قید شده یه درب رنگ داره مابقی بیرنگ
حدود ده روز بعدش فروختم به نمایشگاه
اونا هم فروختنی متوجه شدن اتاق غیرقانونی تعویض شده و فقط اون تیکه که شماره ها حکه برا خودشه
من ماشین رو پس گرفتم و ضرر زیان هم دادم
ولی طرفی که من ازش گرفتم زیر بار نمیره
کلا دو ماه هم نیست ماشین رو گرفتیم
و کارشناس تایید کرده که این تعویض حداقل مال یکی دو سال پیشه
حالا میخواستم بدونم چطور میتونم ازش شکایت کنم و اینکه ضرر زیانم رو هم میتونم بگیرم؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ معامله را به فروشنده اطلاع دهید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی ، حکم تایید و اعلام فسخ قرارداد و مطالبه ثمن پرداختی را از دادگاه اخذ کنید .
موفق باشید