مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تجدید نظر به رای شورای حل اختلاف اداره کار

حکمی در مورد یک کارآموز از سوی اداره کار شهرستان ورامین صادر شده که به رای صادره اعتراض شد و مجددا همان حکم صادر و ابلاغ شد لذا درخواست تجدید نظر به رای شورای حل اختلاف اداره کار در دیوان عدالت اداری را داریم و نمیدانیم چگونه و در کدام سامانه نسبت به ثبت ان اقدام نماییم
با احترام

پاسخ ها :

اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار