مشاوره حقوقی رایگان - شرایط شکلی شکایت از رای هیات حل اختلاف اداره کار در دیوان عدالت اداری

با سلام و خسته نباشید
کارگر اخراجی پس از شکایت در اداره کار و طرح موضوع در هیات تشخیص و سپس تایید رای در هیات حل اختلاف اداره کار بازگشت به کار گردیده.
جهت تنظیم شکایت بابت اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار در دیوان عدالت اداری ، آیا نیاز هست که کارگر اخراجی (خواهان بدوی) هم به همراه هیات حل اختلاف اداره کار خوانده و مخاطب قرار گیرد؟ یا اینکه تنها هیات حل اختلاف خوانده قرار گیرد کفایت نموده و الزامی به خوانده قرار دادن کارگر مزبور نمی باشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر به رای هیات اعتراض شده فقط اداره کار

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام هر دو را خوانده قرار دهید. اگر خوانده کم باشد به مشکل می خورید ولی اگر خواندگان زیاد باشند ولو نیازی به خوانده قرار دادن انها نباشد مشکلی به وجود نمی اید.