مشاوره حقوقی رایگان - درخواست منزل مستقل

با سلام
در شورای حل اختلاف در مورد نفقه خانمم، وکیل ما گفت که اگه خانم بخواد هر جا که بگه منزل اجاره میکنیم فقط برگرده، نفقه این چند مدتی که خونه نبوده رو هم میدیم، اما در صورتی که من منزل شخصی مستقل هم دارم
الان که قراره دادگاه تمکین برگذار بشه، ایا وکیل خانم میتونه حرفهای وکیل من رو مستند کنه و بگه که خودتون گفتین باید منزل جداگانه تهیه کنین یا نمی تونه همچین ادعایی بکنه

پاسخ ها :

درخواست منزل مستقل منزل مستقل برای زوجه