مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام.
با آقایی ازدواج کرده ام که فرزند پسر 21 ساله ای داشتند. به دلیل اعتیاد به الکل و دائم الخمر بودن پسر همسرم، مجبور به ترک خانه شده ام و از ایشان تقاضای منزل مستقل دارم و هم اکنون در منزل پدرم سکونت دارم. آیا در این مدت نفقه به من تعلق میگیرد؟ آیا میتوانم از نظر قانونی تقاضای منزل مستقل داشته باشم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورت پذیرش دادگاه بلی. نفقه به شما تعلق میگیرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بیم خطر جانی ومالی وجود داشته باشدوبتوانبد ثابت کنید بله میتوانید الزام به تهیه مسکن مستقل را بخواهید ونفقه نیز به شما تعلق خواهد گرفت