مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین در خانه موروثی

سلام همسرم من رو کتک زد و از خونه ای که من اجاره کرده بودم گذاشت رفت خونه مادریش. بعد برای اینکه من دادخواست نفقه زدم برای از سر باز کردن دادخواست تمکین زد و اونجا آدرس خونه موروثی مادرش رو داده در صورتیکه خواهر مطلقه اش از قبل فوت مادرش اونجا زندگی میکرده و اثاث اون اونجاست ولی همسرم به دروغ میگه خواهرم رفته در ضمن من اونجا امنیت جانی ندارم یه بار توسط خواهرش مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و پدرش که وارث اصلیست از من بابت پرداخت وام ازدواج 15 میلیونیم که خودش به عنوان هدیه ازدواج تقبل کرده بود شکایت کرده و رسما اونا از من شکایت کردن و خواهرش به پدرم گفته دخترن بیاد 14 تا سکه شو ببخشه تا طلاقش بدیم وگرنه عذابش میدیم. با این اوصاف ممکنه که کارشناس رای بده که من ملزم هستم تو اون خونه تمکین کنم؟ چون ورثه با من مشکل دارن و ازم شکایت کردن. دارن واضح اذیت میکنن و همسرم فقط برای قصر در رفتن تو دادگاه آدرس اون خونه رو میده و میگه در شان هست و میخواد منو بدوونه. ضمنا وقتی تاریج اجاره خونه مشترکی که من اجاره کرده بودم تموم شد که قبل از تموم شدنش همسرم چند روز قبل ول کرد فرار کرد رفت و من مجبور شدم تنهایی کارارو انجام بدم خود همسرم بابت بردن جهازم به خونه مادرم ازم شکایت خیانت در امانت کرده. من میترسم یرم تو اون خونه باباش و خواهرش بهم حمله کنن و خودش باز بابت کستیل خواهرش که اونجاست ازم شکایت خیانت در امانت کنه. اینا دنبال اذیت کردن هسنن. چه کاری از دستم بر میاد؟ کارشناس با همه این اوصاف رای میده که من حتما باید تو اون خونه تمکین کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مراتب مذکور را به دادگاه اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مراتب مذکور را به دادگاه اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لایحه دقیق تنظیم نمایید و تمام موارد را در آن ذکر کنید و به دادگاه ارسال نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دفاعیات خود را از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال کنید.