مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ساخت طبقه دیگر

باسلام و تشکر از راهنمایی های ارزشمندتون. ما آپارتمانی خریدیم با قولنامه و نه پروانه. درصورتی که فروشنده آپارتمان به ما با صاحب ملک قرارداد مشارکت داشته اند که با پروانه ساخته شود حالا صاحب ملک که یکی از واحدها برای او ساخته شده شکایت کرده علیه فروشنده که باید با پروانه ساخته میشد و از این طریق قصد دارد به اهالی ساختمان فشار بیاورد که یک طبقه دیگر روی پشت بام بسازد حالا تکلیف ما چیست ما مشمول جریمه یا تخریب میشویم یا به صلاح است که اجازه دهیم یک طبقه دیگر بسازند

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرچند اشاره ای به پیش خرید یا ساخته شده واحد خریداری شده ننموده اید لیکن بصورت کلی تعهدات فروشنده در مقابل شما تابع قراردادی خواهد بود که بین شما حاکم است وآنچه رافروشنده در قرارداد متعهد گردیده است قابل مطالبه است ودرصورتی که در قررارداد بیع تصریح به عدم داشتن پایانکار وپروانه شده باشد تنها از طریق توافق با دیگر مالکین می توانید به پایانکار دسترسی پیدا کنید مالک نیز احدی از مالکینی است وبا شرایط مساوی با شما ودر صورتی که احداث یک واحد دیگر از نظر نظامات مهندسی وشهرداری منطبق نباشد می توانید بصورت جمعی با مکاتبه با شهرداری ومطرح نمودن خطرات احتمالی از حیث استحکام بنا ومسائل فنی از اقدام به احداث واحد اظافی جلوگیری نمائید ودر صورت عدم همکاری شهرداری از طریق مراجع قضائی باید اقدام نمائید.