مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی بعد از فوت

سلام
اگر کسی پدرش فوت کرده باشد قبل از فوت ازدواج مجدد نموده باشد و در حال حاضر حقوق بازنشستگی اش به همسر دومش داده میشود، اگر از همسر اولش دختر مجردی داشته باشد که شاغل نیست و منبع درآمدی ندارد میتواند از حقوق پدرش برخوردار باشد؟ به چه میزان؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله دخترمتوفی درصورتیکه شاغل ودارای شوهرنباشدازحقوق مستمری متوفی برخورداراست واین حقوق از حقوق دریافتی همسرمتوفی بیشتر است