مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری دختر مجرد

من دختر مجرد هستم که مادرم و من حقوق مستمری پدرم رو دریافت میکنیم که همه به کارت مادرم واریز میشه اگر من بیمه اجبای بشم حقوق مادرم کم میشه و چقدر و اینکه اگر بیمه اختیاری کنم چطور

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا در سیستم برای شما بیمه ای لحاظ گردد مستمری قطع خواهد شد
وانگهی، تماما به سایر مستحقین تعلق خواهد گرفت....

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا بیمه برای شما لحاظ شود
قطع می‌شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولا در سیستم برای شما بیمه ای لحاظ گردد مستمری قطع خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت بیمه اجباری حقوق مستمری قطع می شود و بیمه اختیاری خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیمه اجباری شوید حقوق شما برای مادرتان واریز میشود ولی در بیمه اختیاری تا زمانیکه بازنشسته نشوید مستمری را دریافت می‌کند مگر اینکه بازرسان بیمه اشتغال برای شما اعلام کنند

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

سلام دریافتی مادرتون بیشتر میشه چه بیمه اجباری چه اختیاری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بیمه شوید . مستمری شما قطع میشود ولی برای مادر نه

یک وکیل :

کل بیمه به مادر تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سهم مستمری شما به مادر اضافه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیمه اجباری شود مستمری شما قطع و به مستمری مادرتان اضافه میگردد ولیکن بیمه اختیاری مستمری شما قطع نخواهد شد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت رد شدن بیمه برای شما ، مستمری قطع و به حساب مادرتان واریز میگردد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شاغل باشید و بیمه رد شود مستمری شما قطع میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت بیمه شدن مستمری کاملا به مادر تعلق میگیرد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شرط استحقاق شما دو‌ چیز است نداشتن شوهر و نداشتن شغل

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کم نمیشه حقوق بلکه تمام آن به مادر میرسه

یک وکیل :

با سلام
با برقراری بیمه برای شما حقوق شما قطع خواهد شد و کل حقوق متعلق به مادر خواهد بود.

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما 25 درصد حقوق در هر 2 حالت‌کسر میشود از حقوق مستمری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا مستمری به حساب مستمری بگیران واریز می گردد و نه به یک حساب
و در هر صورت چنانچه به هردو پرداخت می گردد اگر بیمه شوید مستمری شما قطع و به مادر پرداخت می گردد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر بیمه شوید سهم شما قطع شده و همه حقوق به حساب مادرتان واریز خواهد شد