مشاوره حقوقی رایگان - مستمری تامین اجتماعی پدر

سلام بعد از فوت پدر حقوق به عنوان مستمری به مادرم رسید میخواستم بدونم که پس از فوت مادر آیا حقوق مستمری به طور کامل به فرزند دختر مجرد که تک دختر نیز هست میرسد یا خیر؟شاغل نیست و 45 سال دارد.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

در زمان حیات مادر نیز به دختر حقوق تعلق می گیرد، در صورت فوت مادر کل حقوق به دختر متعلق خواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
اکنون نیز دختر موصوف سهم دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می رسد.
در حال حاضر نیز به دفتر سهم می رسد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دختر مجرد اگر شغل نداشته باشد در زمان حیات مادر نیز از مستمری پدر ارث می برد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از سایت مربوطه پیگیری کنید