مشاوره حقوقی رایگان - گذر بندی کوچه

با سلام بنده اصالتا یزدی هستم و ملکی دارم در روستا پارسال اقدام به حصار کشی بر روی دیوار سنگچین قدیمی نمودم که با اعتراض اهالی به دهیاری نسبت به اینکه اینجانب 3 متر عقب نشینی کوچه را رعایت نکرده ام و این گذر باید 12 متری باشد باعث حکم تخریب توسط کمیسیون ماده 100 و اجراییه باعث تخریب آن شد که این موضوع هم از جهل اینجانب نسبت به عقب نشینی بود
الان یکی از همسایه ها که زاده همان روستا است اقدام به ساخت کرده و به جای رعایت 3 متر عقب نشینی تنها 1 متر رعایت نموده حال سوالم اینجاست که با توجه به اینکه این گذر طبق طرح هادی باید 12 متری باشد و ساخت و ساز این همسایه و عدم رعایت گذر بندی توسط ایشان و احتمالا جریمه شدن ایشان در کمیسیون بی در و پاشنه یزد
ایا این حق را در آینده به بنده می‌دهد که با توجه به طرح هادی که صراحتا اعلام نموده این گذر 12 متری است و با رعایت 1 متر به جای 3 متر از این مهم استفاده کنم یا خیر

پاسخ ها :

گذر بندی کوچه کوچه طرح هادی