مشاوره حقوقی رایگان - ریزش برگ درخت گل کاغذی در کوچه

با سلام و احترام
ما در حیاط خانه مان یه درخت گل کاغذی داریم که شاخه های آن از روی دیوار به حاشیه کوچه 8 متری شده و علاوه بر زیبایی کوچه، ما و همسایگان از سایه آن برای پارک ماشین استفاده می کنیم. همه همسایه ها به جز یک نفر به ریزش برگ و گل درخت به داخل کوچه معترض است و خواستار قطع درخت است و در پاسخ به عدم قطع درخت ازسوی ما، هر روز برگ و گل درخت همراه با دیگر آشغالهای کوچه جارو کرده و جلوی درب حیاط ما می ریزد. به نظر شما چه باید بکنیم و در اقدام حقوقی علیه یکدیگر قانون چه حکمی خواهد داد؟ با سپاس پیشاپیش

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ،سعی کنید موضوع را با همسایه خود مسالمت آمیز حل کنید . مثلا در جمع آوری برگ ها کمک کنید . در مورد قانونی اگر ایشان علیه شما شکایت کند موضوع تامین دلیل و به کارشناسی ارجاع میشود تا مشخص شود آیا مزاحمتی برای همسایه دارد یا خیر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اینکه شاخه های درخت به کوچه عمومی وارد شده ، فقط شهرداری میتواند معترض باشد
و همسایه حق اعتراض نخواهد داشت و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان حقی در ارتباط با درخواست قطع درخت شما ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا شهرداری میتواند معترض باشد البته اگر شاته وبرگهای درخت مزاحمتی برای هنسایه ایجاد نناید ایشان نیز حق اعتراض دارد ولیکن من حیث المجموع بنظردرخت مذکور مزاحمتی برای همسایه ندارد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
همسایه نمیتواندمعترض شماباشد،این مساله درحیطه اختیارات شهرداری میباشدوحق اعتراض داردچون کوچه معبرعمومی میباشداماازجهت مزاحمت وتداخل دررفت آمدهمسایه گان میتواندبرای آنها ازجهت ممانعت ازحق عبور آنها ازکوچه حقی ابجادکند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعتراض دراین خصوص درحیطه اختیارات شهرداری می باشد چون معبر عمومی است مگر در ملک شخصی ایشان مزاحمت ایجاد کند