مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به آسیبهای زیاد به عابر

من چند روز پیش در حال رانندگی بودم و یک ماشین به سرعت از سمت چپ من در حال سبقت بود ومن کمی به سمت راست رفتم و یک آقا که در سمت راست بنده در خیابان در حال دویدن بود یکباره به جلوی ماشین من پرید و الان صدمات زیادی دیده و ممکنه فوت کنه. من گواهینامه و بیمه هم دارم. چه مجازاتهایی در انتظار من هست؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر بی احتیاطی شما منجر به فوت شود دادگاه مختار است که به جای حبس ،مجازات جایگزین تعیین کند که بسته به شرایط پرونده دارد.دیه متوفی را بیمه پرداخت میکند.ان شالله که اینطور نمیشه