مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی باعابر

سلام من چندوقت پیش به صورت غیرعمد با یه کودک پنج شیش ساله با سرعت خیلی کم برخورد کردم و متاسفانه چرخ عقب ماشین از روپاش رد و استخون کف پا مو برداشت بعد از مراحل شکایت دادسرا من مقصر 100درصد شدم و با اصالت نامه بیمه ماشینم و مراحل قانونی ماشینم ازاد شد و اینکه پای اون دختربچه بعد از بیست روز خوب شد یعنی نامه پزشکی قانونی رو دادن به دادسرا. و دادسرا پیامک امده مبنی بر تصادف غیرعمد دادگاه کیفری تاریخ 99.21
سوال اینه ایا تو دادگاه کیفری من جریمه میشم مدارکمم تکمیله. تصادف غیرعمد بوده کارشناس میگه.
اینکه فرد شاکی میتونه طلب پول اضافه کنه.
روز بعد از تصادف که زنگ زدم میگفت باید پول اژانس منو بدی. ولی قاضی میگفت نه همچین چیزی نیست
و اینکه پای دخترش بعد از بیست روز خوب شده یعنی مشکل خاصی نیست
البته من ماشینو بیمه کردم چون خسارت داشتم به بیمه جریمه دادم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

خسارت توسط بیمه پرداخت شده و دادگاه به احتمال بسیار قوی حکم به پرداخت جریمه خواهد داد.غیر از این هیچ.

پرسشگر :

من اگه رضایت نده باید چیکار کنم

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

کار خاصی نمیتونید انجام بدید.نهایتا جزای نقدی پرداخت خواهید کرد.